Bioterapija na daljavo

Bioterapija na daljavo

Bioterapija na daljavo (bioenergoterapija Bioquantum) izvajamo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Oddaljenost med terapevtom in klientom ni pomembni. Klient je dobesedno lahko na drugem koncu sveta, edini pogoj je, da je pred pričetkom bioenergoterapije psiho-fizično popolnoma sproščen (stanje globoke umirjenosti) in da ga v času terapije nihče ne moti. 
Klientu ni potrebno, da verjame ali razume, kako deluje “bioterapija na daljavo”. Terapija je učinkovita tudi, če klient dvomi, pomaga pa, če je klient pozitivno naravnan. “Bioterapija na daljavo” je varna, brez nezaželenih stranskih učinkov in ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 90% naših klientov izjavlja, da se je njihovo zdravstveno stanje izboljšalo (hranimo arhiv anketnih listov naših klientov). Več o delovanju bioterapije na daljavo si lahko pogledate na povezavi: Metoda BioQuantum. 
Stik vzpostavimo preko glasu. Za energetsko povezavo (da vstopimo v energetsko polje klienta) je dovolj, da se slišimo s klientom po telefonu. Zadostuje, da pred pričetkom terapije izmenjamo nekaj besed, nato prekinemo telefonsko linijo in terapija se lahko prične. 
Stik lahko vzpostavimo tudi preko slike (fotografije). “Fotko” uporabimo za kontakt, kadar s klientom ni mogoče govoriti (če je gluho-nem, če je npr. v komi), pa tudi pri otrocih do 12 let starosti in pri hišnih ljubljenčkih (pri živalih). “Fotko” pošljete po sms na mobilni telefon bioterapevta.
 

Bioterapija na daljavo poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan, vsak dan ob istem času. Pri nekaterih težjih zdravstvenih težavah cikel terapij podaljšamo na več dni (npr. trdovratna putika, išias, hemoroidi, artritis, hude bolečine v križu itd.); takrat včasih delamo tudi 5-7 zaporednih dni.

Pri nekaterih kroničnih boleznih je za optimalen rezultat dobro bioenergoterapije večkrat ponoviti (npr. za epilepsijo, astmo, COPB, emfizem pljuč, kronični artritis, razne kronične avtoimunske bolezni, Alzheimer, multipla skleroza, Parkinson, ALS…). Pri klientih, ki so na kemoterapijah, terapije izvajamo po vsaki “kemo” in potem tudi po koncu, še najmanj tri-šest mesecev.

Bioterapije na daljavo izvajamo vsak dan med 8. in 22. uro (7/365). Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina:

  • Pokličite nas na: 041 636 532, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina).
  • Nato nas vsak dan (4 zaporedne dni) ob dogovorjeni uri pokličete, toliko, da izmenjamo nekaj besed, da vzpostavimo energijski kontakt in da potrdite, da ste pripravljeni za terapijo. Nato telefonsko linijo prekinemo. Ob zaključku (po cca 30 minutah) vas pokličemo, da nam poveste, kaj se je med terapijo dogajalo in se dogovorimo za termin za naslednji dan, običajno ob isti uri.

Če vam je tako lažje, lahko stopite v kontakt z nami tudi na info@bioquantum.si.  

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Stopite v stik z nami

REZERVACIJA
Call Now Button