Alergije – bioterapija na daljavo je izjemno učinkovita

Alergije – bioterapija na daljavo je lahko zelo uspešna

Alergija običajno nastane zaradi burnega imunskega odziva organizma na nek “alergen”. 

Alergija je zapleten zdravstven problem, ki povzročajo resne in zelo neprijetne zdravstvene težave, pri katerih lahko zelo učinkovito pomagamo z bio-energijsko terapijo. Običajno se klientom akutno stanje bistveno popravi že po prvi štiridnevni terapiji. Za res dolgotrajno izboljšanje težav, ki jih povzročajo alergije, priporočamo, da se bio-energoterapije nekajkrat ponovi. Še posebej je vztrajnost pomembna, ko gre za alergije pri otrocih. Njihov imunski sistem je še v razvoju, zato je sanacija alergijskih težav zelo pogosto dolgotrajnejši proces. 

Pri raznolikih in zapletenih težavah, ki jih povzročajo alergije, uspešno pomagamo z bioenergoterapijo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). S kodiranim energijskim postopkom “na daljavo” vstopimo v klientovo energijsko polje, ga obnovimo in stabiliziramo, ter “obsevamo” in očistimo prizadeti predel, glede na specifiko, odvisno od vrste alergije. 

Dejstvo, da bioenergoterapijo Bioquantum izvajamo “na daljavo”, naj vas ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri izboljšanju vašega zdravstvenega stanja. V zahodnem svetu (predvsem v ZDA) takšne vrste pomoč uvrščajo v CAM (Complementary and Alternative Medicine). 

Alergije se lahko manifestirajo na zelo različne načine, za vse pa je značilno, da jih spremljajo neprijetni simptomi: kihanje, smrkanje, solzenje oči, otekanje sluznic, pordela koža, srbenje, oteženo dihanje, celo dušenje, omotičnost, tudi bruhanje, driska, vročina  ali kombinacija različnih simptomov itd.. Najpogostejši vzrok, da nastane alergija, je neadekvaten odziv imunskega sistema ali imunska preobčutljivost na snovi (alergene), ki sicer pri drugih ljudeh ne povzročajo težav. Lahko gre za premalo razvit imunski sistem, lahko gre za preobčutljivost na nenaravne prehranske izdelke, “alergičnost” na kemično obdelano (zastrupljeno) hrano, alergičnost na GSO (gensko spremenjeni organizmi), na hibridna umetno vzgojena žita itd.itd.. Napačna je predstava, da organizem nepravilno odreagira na sicer nenevaren alergen. Resnica je zelo verjetno drugačna, le poglobiti se bo potrebno v resnično naravo teh “nenevarnih” alergenov. Človeški organizem, v vsej svoji kompleksnosti, sam po sebi je vedno “najpametnejši”. On ima vedno prav, ne pa “znanstveniki” in drugi raziskovalci, ki ne dajo pravega odgovora in vse rešitve usmerjajo le v simptome, ne pa v razloge za alergije. Namreč, vsi ti “odgovorni” bi morali najprej ugotoviti, da zaradi kapitalističnega načina proizvodnje hrane, kjer se proizvaja zaradi dobička, na pa zaradi zadovoljevanja potreb, zdravje ljudi ni v dobičkonosni računici. Ker je v centru sistema dobiček, ne pa človek, je “devastirano” človekovo okolje, zastrupljena in osiromašena je obdelovalna zemlja (prst) iz katere raste hrana, zastrupljena (kemično tretirana) so semena, ki so za povrh še gensko spremenjena (vse v cilju večjega dobička), onesnažena in zastrupljena sta tudi voda in zrak (chemtrails)… in potem v predelavi, obdelavi, pakiranju, transportu in distribuiranju, iz te “zastrupljen” hrane nastajajo t.i. prehranski proizvodi, ki so vsi po vrsti izdatno kemično obdelani (zastrupljeni)… in potem se čudimo, da so alergije med ljudmi vedno pogostejše.   

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Stopite v stik

REZERVACIJA
Call Now Button