Išias (išijas) – bioterapijo na daljavo zelo učinkovito pomaga

Išias in bioterapija na daljavo

Išias (išijas) je zelo neprijetna zdravstvena težav, ki jo uspešno rešujemo z bioterapijo na daljavo. Išias (išijas) povzroča močne bolečine, ki se pojavijo, ko gre za pritisk na živčne korenine L5 in S1 ali za njihovo vnetje. Ishiatična bolečina se razlega iz spodnjega predela hrbta, preko zadnjice (tudi preko kolka), se običajno nadaljuje v eno izmed nog po zadnji strani stegna. Včasih se išias (ishiatična bolečina) razširi vse do stopala in nožnih prstov.

Bioterapije na daljavo izvajamo po po energijsko-vibracijskem principu (DBRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). S posebnim energijskim postopkom, ki ga omogoča kvantna prepletenost (quantum entanglement), induciramo biofotonsko plazmo in jo usmerjamo v klientovo biopolje, ga obnovimo in stabiliziramo, sprostimo energijske zastoje in mišično napetost, kar se praktično skoraj istočasno odraža v zmanjšani simptomatiki (bolečina). Išias (išijas) vsak dan, po vsaki terapiji, počasi a vztrajno popušča. Pri močnejših bolečinah je potrebno malo več vztrajnosti. Takrat terapijo podaljšamo za dan ali dva, ampak na koncu običajno tudi trdovraten išias izzveni in izgine.

Pozor. Naj vas dejstvo, da se terapija izvaja “na daljavo” ne odvrne od izkušnje, saj vam bo prav bioterapija na daljavo hitro in učinkovito pomagala odpraviti išias (išijas). Če še nimate izkušnje z bioterapijo na daljavo, morda malce dvomite v uspeh. Pokličite, pomagali vam bomo.   

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo je, da klientu, ki ga muči išias (išijas), ni potrebno fizično potovati do terapevta, saj mu je težko že vstati in iti do kopalnice, kaj šele oditi do avta. Pred pričetkom terapije naj se klient udobno namesti, doma, v svojem naslanjaču, kavču ali postelji (tam, kjer mu je najbolj udobno) in se psihofizično popolnoma sprosti (stanje globoke umirjenosti). Nato ob dogovorjenem terminu pokliče terapevta.

Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Dobro pa je, da je pozitivno naravnan, da terapevtu zaupa in da se psihofizično sprosti (stanje globoke umirjenosti).

Metoda je učinkovita, varna in ne povzroča nezaželenih stranskih posledic.

Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča išias (išijas), lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu).

Bioenergoterapija poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Kaj morate storiti, da bomo z bioenergoterapijo na daljavo sanirali išias? Kliknite TUKAJ.

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Tukaj lahko takoj stopite v stik z nami

REZERVACIJA
Call Now Button