Povečana prostata, vnetje prostate, oteženo uriniranje – učinkovita pomoč z bioenergoterapijo

Gospod Jule, 82 let, je imel zelo resne zdravstvene težave zaradi povečane prostate (benigna hiperplazija prostate). Težko je odvajal vodo, ponoči je po 6 krat vstajal in vsakič uspel izločiti le majhno količino urina. Na koncu se je stanje tako poslabšalo, da je prišlo do popolne zapore urina. Kljub temu, da je bil do “metode” zelo skeptičen, je na prigovarjanje prijateljev vseeno probal z bioterapijo na daljavo (po energijsko-vibracijskem principu D-BRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) in na veliko presenečenje uspešno saniral svojo zdravstveno težavo. Svojo izkušnjo z bioterapijo na daljavo je bil pripravljen podeliti z javnostjo. 

Prostata je majhna žleza, ki moškim, predvsem v zrelejših letih, pogosto povzroča zdravstvene težave. Verjetnost oziroma pogostost težav s prostato se povečuje s starostjo. Vse pogostejša so vnetja prostate, oteženo uriniranje, povečana prostata oziroma benigna hiperplazija prostate. Pri moških starejših od 60 let so težave s prostato prisotne že kar pri vsakem tretjem, pri moških starejših od 70 let, pa se ta odstotek poveča na čez 50%. Neodvisno od let pa tudi pri mladih lahko pride do težav s prostato, npr. vnetje prostate (prostatitis).

Povečana prostata, ki prične povzročati oteženo uriniranje ali celo povzroči popolno zaporo urina pa je zdravstvena težava, ki zahteva obravnavo in rešitev. Sečnica gre iz mehurja skozi prostato; prostata “objema” sečnico, hkrati pa je zaprta v neke vrste kapsulo. Če se prostata začne povečevati, se ne more širiti navzven (ker je v kapsuli), zato povzroča pritisk navznoter, na sečnico in s tem ovira pretok urina. Težave, ki jih lahko povzroča benigna hiperplazija prostate (BHP) oziroma povečana prostata, se manifestirajo kot oslabitev curka pri uriniranju, kot pogostejše tiščanje na vodo ponoči, kot prekinjajoč curek med samim uriniranjem in občutek, kot da mehur po koncu uriniranja ni popolnoma izpraznjen, čeprav smo z uriniranjem že končali, kot težava z začetkom uriniranja, kot nekontrolirano spuščanju seča oziroma kapljanje seča po že končanem uriniranju. Še posebej zoprn problem pa nastane, kadar povečana prostata popolnoma onemogoči odvajanje seča (popolno zaprtje urina). Takrat je nujen takojšen obisk na ambulanti, da začasno vstavijo cevko (kateter), ki gre skozi penis do mehurja, da “na silo” razširi sečnico in omogoči izločanje seča. Postopek je neprijeten, ampak v danem trenutku nujen. Pri nadaljnjem koraku, po vstavitvi katetra, pa absolutno pride v poštev bioterapija na daljavo (Bioquantum), s katero zmanjšamo in/ali odpravimo vnetje prostate in sprožimo homeostatične procese, ki zmanjšajo benigno tkivo prostate. Postopek je uradni medicini nepoznan. Bioenergoterapija ne povzroča škode in nezaželenih stranskih posledic, zato priporočamo, da poskusite z njo, preden se odločite za operacijo. Bioterapija na daljavo (D-BRET) v praksi daje odlične rezultate. Z bioterapijo na daljavo (Bioquantum) zelo učinkovito, hitro in varno lajšamo in odpravljamo težave s prostato (vnetje prostate – prostatitis, povečana prostata oziroma benigna hiperplazija prostate, ki vodi v težave z uriniranjem).

Uradna medicina je zelo dobra pri diagnosticiranju težav s prostato, pri zdravljenju pa je v skladu s svojo uradno doktrino omejena. V prvi fazi se poslužuje “kemije”, če (ko) le-ta odpove, pa težave rešuje operativno (s kirurškim nožem). Operacija pa s seboj nosi tveganja in pogosto močno vpliva na kvaliteto življenja. Po invazivnem operativnem posegu pogosto nastanejo in ostanejo druge težave, kot npr.: motena je spolna funkcija, ki vpliva na samopodobo in psiho moškega, pogosta je inkontinenca (nekontrolirano puščanje urina), zaradi česar so moški primorani nositi plenico… naše holistično (alternativno) stališče je, da operacija pride v poštev čisto na koncu, ko so izkoriščene vse druge (alternativne) možnosti in če le-te nebi dale želenih rezultatov. 

Kako poteka bioterapija na daljavo (Bioquantum) s katero vam lahko učinkovito pomagamo? Pogosto uspemo z bioterapijo na daljavo učinkovito pomagati tudi, ko se zgodi popolna zapora urina? Kadar pride do tega, greste takoj na ambulanto, da vam vstavijo kateter, s katerim razširijo sečno pot. Običajno vas ob tem dogodku zdravnik napoti na nadaljnje preiskave. Ni potrebno, da najprej čakate na vrsto za pregled, pač pa po vstavitvi cevke, ko pridete domov, pokličete bioenergoterapevta, ki bo s posebnimi energijskimi postopki v naslednjih štirih ali petih dneh, poskrbel za zmanjšanje “oteklosti” prostate in za odpravo vnetja prostate. Energijski poseg na daljavo v klientovem organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije, ki vodijo v stabilizacijo biokemičnih procesov in fizioloških funkcij – prostata se zmanjša in zdravstvena težava se prične sanirati. Po štirih dneh (kolikor traja bioenergoterapija), gre bolnik lahko na ambulanto, k svojemu zdravniku, da mu odstrani kateter. V mnogih primerih (in na začudenje zdravnikov) pritisk prostate na sečevod popusti (prostata se zmanjša), curek je spet normalen in tudi eventualno vnetje (pekoč občutek), ki pogosto spremlja vstavitev cevke, se popolnoma umiri. Moramo biti do konca pošteni in povedati, da žal bioterapija ni uspešna pri čisto vseh klientih, ki imajo popolno zaprtje urina, odstotek pa je vseeno visok. Stališče bioenergoterapije (holistično stališče) je, naj bolnik, ki ima težave s povečano prostato, najprej preizkusi bioenergoterapijo na daljavo, preden se odloči za invaziven operativni poseg. Če neinvazivna alternativna metoda nebi dala zaželenega rezultata, vam na koncu še vedno ostane možnost operativnega posega..

Bioterapija na daljavo, ki jo izvajamo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy), je neinvazivna, neboleča, brez nezaželenih stranskih posledic, hkrati pa učinkovita in varna. Ob zaključku terapevtskega ciklusa več kot 85% naših klientov izjavlja, da se jim je zdravstveno stanje popravilo, ostali poročajo, da je stanje nespremenjeno, niti ena stranka pa ne izjavlja, da se ji je stanje po terapiji poslabšalo (hranimo arhiv anketnih listov naših klientov).

Kako in kje poteka bioterapija na daljavo? Klient, ki ima težave s prostato (povečana prostata, benigna hiperplazija prostate, vnetje prostate, prostatitis, oteženo uriniranje ali celo zapora urina),  je med izvajanjem bioterapije na daljavo doma, v svoji postelji (lahko je tudi v sedečem položaju na udobnem stolu ali naslonjaču). Pred vsakim pričetkom terapije po telefonu pokliče bioenergoterapevta in mu pove, da je pripravljen za terapijo. Terapija se prične – bioenergoterapevt po posebnem postopku inducira bioplazmo, ki jo v obliki skalarnih valov (torzijskega polja) usmerja v klientovo energijsko matrico, v energijske centre in še posebej na prizadeto področje. Z energijskim posegom “stimulira” področje glave (epifiza – češarika, hipofiza), “obdela” priželjc (za pospešeno delovanje imunskega sistema), v prizadetem področju (prostata) “odblokira” energijske pretoke in posledično poveča tudi krvno (in limfno) cirkulacijo. Z uravnovešanjem energijskih pretokov in z odstranitvijo energijskih blokad (t.i. psihonoetskih vozlov), se v organizmu “samodejno” sprožijo homeostatični procesi. Klienti med samim izvajanjem bioterapije na daljavo, kljub temu, da so doma, daleč stran od terapevta, občutijo različne “senzacije”, kot npr. mravljinčenje, občutek toplote ali mraza, zbadanje, vrtoglavica, kot čuden težko opisljiv občutek gomazenja in podobno. 

Za uspeh bioterapije na daljavo klientu ni potrebno “verjeti” ali razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Pomembno pa je, da klient terapevtu zaupa, da je med izvajanjem terapije psihično in fizično sproščen (stanje globoke umirjenosti) in da okrog njega takrat ni nobenega motečega dejavnika (hrup, govor, TV itd.). Bioterapija na daljavo poteka štiri zaporedne dni (če je potrebno, terapijo dan ali dva podaljšamo) in traja do 30 minut na dan. 

Dejstvo, da terapijo izvajamo “na daljavo”, naj vas ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala odpraviti težave s prostato. Oddaljenost med klientom in bioenergoterapevtom ne vpliva na učinkovitost terapije. Čeprav vam “daljava” morda ne gre v račun, pokličite, pomagali vam bomo. 

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Tukaj lahko takoj stopite v stik z nami

REZERVACIJA
Call Now Button