Diagnoza rak, levkemija

Diagnoza rak. Levkemija! 

Levkemija je bolezen, pri kateri lahko učinkovito pomagamo z bio-energoterapijo D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Dolžni smo poudariti, da terapija ni “ekskluzivna” metoda za zdravljenje rakavih obolenj in ne nadomešča uradnih medicinskih tretmajev. Priporočamo jo kot komplementarno podporno storitev, ki izjemno pomaga organizmu pri premagovanju bolezni. Terapija je neinvazivna, neboleča, brez stranskih učinkov, prijazna do bolnika. Ko je diagnosticirana levkemija, uradna medicina bolniku ponudi “standardne” oblike zdravljenja, največkrat kemoterapijo, ki ima žal zelo “hude” nezaželene stranske učinke in ruši celoten imunski (obrambni) sistem organizma.

Energoterapija Bioquantum je komplementarna energijska metoda, ki ima izredno pozitiven vpliv na krepitev imunskega sistema in na potek bolezni. Z energoterapevtskimi tretmaji obnavljamo in stabiliziramo klientovo energijsko (koherentno) polje, s čemer dvignemo imunski sistem in učinkovito podpremo samoobrambne sposobnosti organizma.

Levkemija je bolezen z mnogimi “obrazi”. Potek bolezni in ozdravljenje levkemije, sta nepredvidljiva in sta odvisna tudi od stanja, ko se nekdo odloči za energoterapijo. Ob uporabi bio-energoterapijskih tretmajev se klientom običajno bistveno izboljša počutje in mnogo lažje prenašajo zdravstvene tegobe, ki jih prinašajo kemoterapije in obsevanja.

Levkemija je bolezen, pri kateri z bio-energoterapijo po principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko pomagamo tudi na daljavo, brez neposrednega fizičnega kontakta. Tehnike t.i. “kvantne teleportacije” nam omogočajo, da induciramo in na daljavo usmerjamo biofotonsko plazmo v “destabilizirano” energijsko polje klienta in še posebej v energijsko matrico prizadetih organov (težke kosti in kostni mozek, jetra, vranica, bezgavke). Zavedamo se, da je mnogim ljudem delovanje na daljavo nekaj nedoumljivega. Nikogar ne mislimo prepričevati, saj vemo, da človeka prepričajo samo dokazi – človeka prepriča šele njegova “neverjetna” lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Pokličite! Pomagali vam bomo. 

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Pokličite ali izpolnite spodnji obrazec

REZERVACIJA
Call Now Button