Hemoroidi – hitro in učinkovito pomaga bioterapija na daljavo

Hemoroidi in bioterapija na daljavo

Pozdravljeni,

tole sporočilo namenjam vsem, ki vas mučijo HEMOROIDI. Z bioenergijsko metodo Bioquantum jih bomo odpravili v nekaj dneh kar »na daljavo«. Štiri ali pet zaporednih dni si rezervirajte po pol urice časa samo za sebe. Ni potrebno, da kamorkoli greste. Med izvajanjem terapije ste kar doma. Bioenergoterapevt za energijski kontakt z vami, ne potrebuje vaše fotografije, dovolj mu je vaš glas, ki ga sliši med telefonskim razgovorom. 

Kako poteka bioenergoterapija na daljavo? Najprej pokličete, da rezervirate termin. Nato ob dogovorjeni uri pokličete bioterapevta in mu potrdite, da ste doma, udobno nameščeni na kavču, v naslonjaču ali v postelji, da ste popolnoma psihofizično sproščeni (stanje globoke umirjenosti) in da ste pripravljeni na pričetek bioenergoterapije na daljavo. Ko izmenjata nekaj besed, telefonsko linijo prekineta in bioenergoterapija “na daljavo” se prične.

Kaj lahko pričakujete od bioenergoterapije na daljavo? Neprijetne bolečine bodo pričele popuščati, v naslednjih dneh se bodo hemoroidi zmanjševali, v tednu dni pa bodo izginili. No, dolgoletna terapevtska praksa kaže, da se v približno tretjini primerov stanje sicer zelo popravi, bolečine so popustile, hemoroidi so se zmanjšali, vendar rezultati še niso optimalni. V teh primerih bioenergoterapijo v desetih do štirinajstih dneh ponovimo in tokrat hemoroidi v veliki večini primerov popolnoma izginejo.

Kaj pa uradna medicina? Seveda je kvantna bioenergijska metoda (na daljavo) za njih »pravljica«. Oni pri resnejših težavah s hemoroidi uporablja invazivne postopke, ki so izjemno neprijetni in stresni: s pripravki »zažgejo« in zabrazgotinijo problematične vene na zadnjiku, ena od tehnik je tudi, da posamezne izpostavljene vene “zazankajo”, onemogočijo pretok krvi in hemeroidi odmrejo ter odpadejo, še ena od metod pa je operativno »zdravljenje« hemoroidov. Dodatna neprijetnost »uradnih« metod je, da se kljub operaciji težave s hemoroidi žal kar pogosto ponovijo.

V nasprotju s »srednjeveškimi« postopki pa je »zdravljenje« hemeroidov z bioenergoterapijo na daljavo nestresno, neinvazivno, neboleče, celo prijetno in brez stranskih učinkov ter izjemno učinkovito. Velikanska prednost metode na daljavo je, da se terapija izvaja diskretno, anonimno in brez fizičnega kontakta, pa tudi to, da klientu ni potrebno potovati na terapijo, pač pa jo prejme kar v udobju svojega doma.

Samo za ilustracijo vam bom povedal anekdoto, ki se je zgodila z eno od mojih klientk. Gospa je že imela napotnico za operativni poseg za odpravo hemoroidov, poklicala pa me je zaradi neke druge zdravstvene težave. Pet zaporednih dni sva delala terapije za primarno bolezen, dodatno pa sem ji oddelal še terapijo za hemoroide. Ko je prišel dan operacije, je gospa odšla v bolnišnico. Kirurginja je ugotovila, da so hemoroidi »čudežno« izginili in jo poslala domov”.

Pokličite za rezervacijo termina!

Kontakt: 041 636 532

O lajšanju in odpravljanju hemoroidov z bioenergoterapijo na daljavo si lahko preberete tudi na www.bioquantum.si/hemeroidi/

 

Kdor rad bere, ima tukaj spodaj še dodatne informacije, vendar naj vam “hudomušno” povem, da samo branje ne pomaga; pomaga bioenergoterapija na daljavo. No, pa dajmo.

Hemeroidi so zdravstvena težava, pri kateri zelo uspešno pomagamo z bioenergoterapijo na daljavo. Izvajamo jo po energijsko-vibracijskem principu (D-BRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). 

Hemeroidi (hemoroidi, zlata žila) so povečane venske žile v področju zadnjika. V bistvu so to “krčne žile” okrog zadnjične odprtine, ki se manifestirajo kot žilni (venski) vozli. Lahko se težava pojavi zgolj na zunanjem delu zadnjika (zunanji hemoroidi), ki jih lahko tudi otipamo, lahko pa pride do sprememb venskih žil znotraj danke pred izhodom iz zadnjika; takrat govorimo o notranjih hemoroidih. V ljudskem pogovornem jeziku hemoroidom rečejo tudi zlata žila. Vzrok za težave, ki jih povzročajo hemeroidi (oziroma hemoroidi) je v slabi venski cirkulaciji, v slabi pretočnosti in zastajanju venozne krvi v jetrih, običajno pa ta problem spremlja še povečana stopnja holesterola v krvi. Težava je lahko lažja, zgolj prehodnega značaja in se “umiri” sama, lahko pa preraste v resen zdravstven problem. Simptomi za zunanje hemoroide so: zatipanje zadebeljenih venskih žil (bulic) ob zadnjiku, pekoča in zbadajoča bolečina, manjše ali večje krvavitve iz zadnjika, zdrs skozi zadnjično odprtino, notranji hemeroidi pa niso dostopni na otip in so locirani takoj v notranjosti zadnjika (danke). V obeh primerih je lahko prisotno večje ali manjše krvavenje.

Bioterapija na daljavo, ki jo izvajamo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je izjemno učinkovita. Fizična oddaljenost med klientom in terapevtom nima nikakršnega vpliva na učinkovitost terapije. Bolečine in vnetja, ki jih povzročajo hemeroidi (hemoroidi), se že po nekaj dneh pričnejo umikati in odebeljene venske žile in vozli se vidno zmanjšujejo. Za radovedne še nekaj “tehničnih” podrobnosti. Bioenergoterapevt po posebnem postopku inducira bioplazmo, ki jo v obliki skalarnih valov (torzijskega polja) usmerja v klientovo energijsko matrico, v energijske centre in še posebej na prizadeto področje. Z energijskim posegom “stimulira” področje glave (epifiza – češarika, hipofiza), “obdela” priželjc (za pospešeno delovanje imunskega sistema), v prizadetem področju zadnjika (danke) “odblokira” energijske pretoke in posledično poveča tudi krvno (in limfno) cirkulacijo. Pri odpravljanju hemeroidov na daljavo je še posebej pomembno obdelati energijsko polje na področju jeter. V “problematičnem” področju z energijsko stimulacijo sprostimo mišični tonus, odblokiramo energijski pretok in povečamo krvno cirkulacijo. Ko odstranimo energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle) in vzpostavimo energijsko ravnovesje na področju zadnjika (danke), se hkrati začneta zmanjševati (umikati) tako bolečina, kot žilni vozli. Klient med samim izvajanjem bioterapije na daljavo, kljub temu, da je doma, daleč stran od terapevta, lahko občuti različne “senzacije”, kot npr. mravljinčenje, občutek toplote ali mraza, zbadanje, vrtoglavico, kot čuden težko opisljiv občutek gomazenja in podobno. Sprašujete se, kako je to mogoče? Ni pomembno. Pomemben je samo rezultat. Z bioterapijo na daljavo v organizmu sprožimo homeostatične procese samoregulacije, kar “po naravi stvari” vodi v izboljšanje zdravstvenega stanja in odpravo hemoroidov. Hemeroidi in spremljajoče zoprne pekoče bolečine (kot po čudežu) izginejo!  Pri tem moramo biti do konca pošteni. Včasih se hemeroidi ne umaknejo popolnoma. Nič hudega. V tem primeru terapijo v roku desetih do štirinajstih dni ponovimo. Na podlagi izkušenj lahko trdimo, da tudi trdovratni hemoroidi po drugi štiridnevni terapiji v veliki večini izginejo.

Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo učinkovito pomagala odpraviti hemeroide.

Velika prednost bioenergoterapije na daljavo (D-BRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta, da jo klient prejme kar doma, udobno nameščen na svojem kavču, v naslanjaču ali v postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Koristno pa je, da je pozitivno naravnan, da se prepusti terapevtu in da mu zaupa. Metoda je neboleča, učinkovita in varna.

Bioterapija na daljavo poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan, običajno vsak dan ob istem času.

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Tukaj lahko takoj stopite v stik z nami

REZERVACIJA
Call Now Button