BioEnergoterapija

na daljavo

Bioterapija na daljavo učinkovito pomaga pri (skoraj) vseh vrstah zdravstvenih težav 

Bioterapija na daljavo deluje kot idealna metoda “čudežne ozdravitve”. Da to lahko razumemo, moramo najprej doumeti in priznati, da smo v resnici energijska bitja in da je naše fizično telo le pojavna oblika (manifestacija) Energije-Zavesti. Ta radikalna sprememba “optike” gledanja na samega sebe spremeni tudi razumevanje zdravstvenih težav in odpre dostop do čisto nove izjemno učinkovite pomoči. Ko miselna “blokada” popusti, je edino, kar še morate storiti, da nas POKLIČETE, IN POGOVORILI SE BOMO, KAKO VAM LAHKO POMAGAMO. 

Bioterapija na daljavo (bioenergoterapija) se izvaja brez neposrednega fizičnega kontakta. Vse se dogovorimo po telefonu ali po elektronski pošti. Vaša naloga je, da se pred pričetkom terapije doma udobno namestite v svoj naslonjač, na kavč ali v posteljo, zaprete oči in se popolnoma sprostite (stanje globoke umirjenosti). Ob dogovorjeni uri pokličete bioenergoterapevta, toliko, da mu poveste, da ste pripravljeni. Nato telefonsko linijo prekineta in bioterapija na daljavo se prične.

Mnogi ljudje žal še vedno živijo v zmotnem prepričanju, da je delovanje na daljavo “lari-fari”. Nova kvantna fizika je uspela opisati principe delovanja na daljavo in jih podprla z znanstvenimi dokazi. Odličen dokaz učinkovitega delovanja na daljavo je “naša” bioterapija na daljavo z mnoštvom zadovoljnih klientov. Bioenergoterapije BioQuantum izvajamo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Če ste med “dvomljivci”, vas nima smisla prepričevati z besedami. Edino, kar bo odgnalo vaš dvom, je vaša lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Če imate zdravstveno težavo, pokličite.

Nekaj najbolj čudovitega pri tej metodi je, da vam lahko učinkovito pomagamo pri lajšanju ali odpravljanju vaših zdravstvenih težavah – kar na daljavo. Ni vam treba zapustiti svojega stanovanja, niti se mučiti s prevozom do ordinacije. Bioterapija na daljavo (metoda BioQuantum) je primerna za vse kliente vseh starosti, ne glede na vrsto ali težavnostno stopnjo zdravstvene težave, še posebej pa je primerna za kliente, ki zaradi narave svoje zdravstvene težave niso sposobni zapustiti svojega stanovanja ali celo postelje. Vzrokov je nešteto: morda je bolnik nepokreten, lahko je bolečina prevelika za premikanje (npr. išias), morda ima klient povišano temperaturo in ne more potovati, morda je v vozičku in brez pomoči ne more nikamor, morda nima lastnega prevoza ali pa domači nimajo časa, da bi ga peljali itd. Velika prednost bioterapije na daljavo se je pokazala tudi v času “koronske” pandemije. 

V času, ko poteka bioterapija na daljavo, klient mora prenehati z vsemi aktivnostmi. Pomembno je, da je klient psihofizično sproščen (stanje globoke umirjenosti), da se udobno namesti v miren prostor, kjer ga v času terapije nihče ne bo motil, da se mu nikamor ne mudi in da si vzame čas zares samo zase. Pri tem ni pomembno, ali klient verjame v delovanje bioterapije na daljavo, ali ne, niti ni potrebno, da razume, kako terapija deluje in kako tehnološko poteka, zelo pomembno pa je, da je pozitivno naravnan, da terapevtu zaupa in se mu brez vsakega strahu, odpora ali dvoma prepusti.  

Bioterapija na daljavo (bioenergoterapija) poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Pri nekaterih težjih zdravstvenih težavah cikel terapij lahko podaljšamo na več dni (npr. trdovratna putika, hemoroidi, išias, artritis, hude bolečine v križu itd.). Rakave bolnike, gangrenaše in podobno pa “obdelujemo” v daljšem časovnem obdobju, intervalno, v ponavljajočih se ciklih.

Bioterapije na daljavo izvajamo vsak dan (7/365), med 8. in 22. uro. Potrebna je predhodna REZERVACIJA TERMINA. 

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Tukaj lahko takoj stopite v stik z nami

REZERVACIJA
Call Now Button