Putika (protin) – učinkovita pomoč z bioterapijo na daljavo

Putika (protin, giht, urični artritis) je resen in zapleten zdravstven problem, pri katerem v veliki večini primerov hitro in učinkovito pomagamo z bioterapijo na daljavo (DBRET, Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy).

Putika simptomi – putika znaki: Za putiko so značilni ponavljajoči se napadi sklepnega vnetja – sklep je otečen, pordel, boleč in vroč. Putika (protin) v akutni fazi povzroča zelo hude bolečine, ki se javljajo v večurnih valovih, skoraj redno tudi ponoči. Najbolj pogosto putika prizadene sklep na korenu nožnega palca. Pogosto pa putika “napade” tudi koleno, gleženj, zapestje in/ali sklepe prstov (tako na rokah, kot na nogah). Oteklina, rdečica in bolečina lahko nastopijo kar čez noč; spat gremo brez problema, sredi noči pa nas napade putika. Simptomi so jasni, včasih (redko) pa se pojavi tudi povišana telesna temperatura (putika znaki).

Putika (protin) je zdravstven problem, ki je povezan z disfunkcijo v delovanju ledvic in ima v hujših primerih lahko tudi težje posledice. Običajno pride do disfunkcionalnosti zaradi doživetja stresnega dogodka in posledično zaradi stresnih hormonov, ki vplivajo na delovanje ledvic. Če putika ni zdravljena, utegne priti do deformacije sklepov, lahko pa tudi do okvare ledvic (huda putika). Zdravljenje je nujno, sicer se akutna putika lahko razvije v kroničen protin, ki povzroča uničenje sklepne površine in trajno deformacijo sklepa.

Kljub zapletenosti in resnosti težave putika pri večini klientov hitro “odreagira” na bioterapijo na daljavo. Bolečina, oteklina, in vnetje v prvih dneh počasi začnejo popuščati, v nadaljnjih dneh pa putiko v veliki večini primerov saniramo (na daljavo). Z bioenergijskim posegom “na daljavo” obnovimo klientovo energijsko polje in stabiliziramo prizadeti sklep.

Bioterapije delamo “na daljavo”. Naj vas to dejstvo ne odvrne od te izkušnje, saj vam bo prav bioterapija na daljavo hitro in učinkovito pomagala pri odpravi putike. Če še nimate izkušnje z bioterapijo na daljavo, potem morda malo dvomite v njeno učinkovitost. Mnogim ljudem je bioterapija na daljavo nekaj nedoumljivega. Besede vas ne morejo prepričati. Prepričala vas bo samo vaša lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Pokličite mob. 041 636 532 (vsak dan, 7/365, od 8.00-22.00).

Velika prednost bioterapije “na daljavo” je, da vam ni treba fizično potovati potovati na terapijo (kar je ob mnogih bolezenskih stanjih pogosto tudi težko ali celo nemogoče), pač pa ste med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Potreben je le predhodni telefonski klic, da se energijsko povežemo. Ni vam potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne; edino kar je pomembno, je, da se med “seanso” popolnoma sprostite in da mi zaupate. Metoda je učinkovita in varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča putika, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu).

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Kaj morate storiti, da izvedemo bioterapijo na daljavo, si preberite na povezavi TUKAJ.

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Pokličite ali izpolnite spodnji obrazec

REZERVACIJA
Call Now Button