Ledvično popuščanje –  bioterapija na daljavo zelo izboljša delovanje ledvic

Ledvično popuščanje se z bioterapijo na daljavo takoj občutno popravi

Mnoge bolezni ledvic učinkovito lajšamo in odpravljamo z bioterapijo na daljavo (D-BRET). Izjemne rezultate beležimo, ko gre za ledvično popuščanje, ledvično vnetje, bolečine v ledvicah in podobno. Bioenergoterapija je neinvazivna in neboleča, poteka štiri zaporedne dni, do 30 minut na dan. Bioenergoterapevt “vstopi” v bioenergijsko (koherentno) polje klienta, ga obnovi in stabilizira, ter v organizmu sproži homeostatične procese samoregulacije. Energijski postopek vpliva na normalizacijo biokemičnih procesov in stabilizacijo fizioloških funkcij. Ledvice zelo lepo odreagirajo (so odzivne) na obsevanje z bio-plazmo in bolezensko stanje se hitro in občutno izboljša (že zadnji dan terapije je v veliki večini primerov stanje bistveno boljše, ko gre za oslabelo delovanje ledvic). Pokličite, takoj vam bomo zares učinkovito pomagali z bioterapijo na daljavo.
 

Bioenergoterapijo izvajamo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije učinkovito pomagamo “na daljavo”, brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klient je med izvajanjem bioterapije na daljavo kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Bolezni ledvic (ledvično popuščanje, ledvično vnetje, ledvične bolečine) se lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, važno je, da je metoda učinkovita in varna (več o tem: https://www.bioquantum.si/delovanje-biofotonske-metode/).

Še nimate izkušnje z bioterapijo na daljavo? Morda dvomite v njeno učinkovitost. Razumljivo, saj človek verjame samo svoji lastni neposredni izkušnji. Vabimo vas, da si pridobite. Pokličite, pomagali vam bomo!  

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Stopite v stik z nami

REZERVACIJA
Call Now Button