041 636 532 info@bioqunatum.si

Bio-energoterapevt

se vas “dotakne” na daljavo

Bioenergoterapevt

Marko Legat – zadnjih 30 let na samostojni poti kot podjetnik, založnik, ljubitelj ezoterike, raziskovalec magičnega, mističnega in okultnega, častilec staroverskih in poganskih tradicij, zagovornik holistične paradigme… ljubitelj neokrnjene narave, navdušen kajakaš in z vso ljubeznijo ter predanostjo – bioenergoterapevt. 

Življenjska potreba je hotela, da sem pred več kot dvajsetimi leti pričel obiskovati seminarje in predavanja o bioterapiji. Opravil sem osnovno in nadaljevalno izobraževanje za bioterapevta, raziskoval hipoteze kvantne fizike, preštudiral na tone knjig… a na koncu moral priznati, da je pravo znanje, razumevanje in rezultate dala šele “praksa”. Imel sem srečo in čast, da me je takrat pod svoje okrilje (v svojo terapevtsko skupino) vzel bioterapevt mojster Karlo Kodela, s katerim sem oddelal stotine terapevtskih ur na klientih, tako doma, kot v tujini. Ob njem sem spoznaval “skrivnosti” in manjkajoče koščke v mozaiku Celote. “Milost razodetja” se je zgodila kot “aha efekt” med terapevtskim delom skozi “inteligenco rok”. V enem posebnem trenutku sem dojel in uzrl Celoto in jo uspel ohraniti v svojem spoznavnem in vrednostnem sistemu. Takrat me je nezaustavljivo posrkalo v nov svet, v kvantni “prostor”, kjer biva “večno zdravje” in brezpogojna ljubezen.

Nikoli si nisem mislil, da bom poklican za bioenergoterapevta. Zgodilo se je nehote in nepričakovano – bioenergoterapija je postala moje poslanstvo.  

Moja specialnost je bioterapija na daljavo. Izjemoma delam tudi v živo (predvsem, ko sem povabljen na terapije v tujino).
Bioenergijski “dotik” je najpopolnejša komunikacija brez besed. Z njim vzpostavljam neposreden in intimen stik s klientom. Ko se ga energijsko “dotaknem”, ga nagovorim fizično, psihično, duševno in duhovno. Bioenergijski dotik posreduje “zdravilno” informacijo, ki doseže vse čute in vse nivoje zavesti… 

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Tukaj stopite v stik z menoj

REZERVACIJA
Call Now Button