Bolečine v križu -bioterapija na daljavo zelo pomaga

Bolečina v križu predstavlja zelo pogosto zdravstveno težavo. Vzroki za bolečine v križu so lahko zelo različni. Lahko gre za lažje prehodne težave, ki popustijo že z razbremenitvijo hrbta in s primernim počitkom, lahko pa gre za težje bolezensko stanje in za resnejši zdravstveni problem. Nekaterim se bolečine v križu ponavljajo, lahko tudi dolgo vrsto let. Včasih se razširijo in se manifestira kot bolečina v križu in nogi (išias). Uradna medicina za bolečine v križu »ponuja« predvsem protibolečinske tablete, ki pa gasijo zgolj simptome, ne odpravljajo pa vzrokov. Prav zato se ljudje pogosto sprašujejo, kadar gre za bolečine v križu, kaj pomaga? 

Ko gre za bolečine v križu, v veliki večini primerov zelo učinkovito pomaga bioterapija na daljavo. Izvajamo jo po energijsko-vibracijskem principu D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy). Bioterapija na daljavo je neinvazivna, neboleča, brez nezaželenih stranskih posledic, učinkovita in varna. Ob zaključku terapevtskega ciklusa je več kot 90% naših klientov zadovoljnih z rezultati (hranimo arhiv anketnih listov naših klientov).

Kako poteka bioterapija? Med izvajanjem bioterapije na daljavo induciramo bioplazmo, ki jo v obliki skalarnih valov usmerjamo v klientove energijske centre in še posebej v biopolje na področje bolečine (bolečina v križu). S posebnimi energijskimi tehnikami “stimuliramo” področje možganov (epifiza, hipofiza), “obdelamo” priželjc (za izboljšano delovanje imunskega sistema), v področju križa “odblokiramo” energijske pretoke in “povečamo” krvno (in limfno) cirkulacijo. Ko “uravnovesimo” energijske pretoke na področju bolečine v križu in “odstranimo” energijske blokade (t.i. psihonoetske vozle), skratka, ko na točki (v predelu) akutne (ali kronične) bolečine vzpostavimo energijsko ravnovesje, se sprosti mišični tonus in bolečine v križu popustijo ter izginejo.

Ni vam potrebno razumeti, kako bioterapija na daljavo deluje. Pomembno je, da terapija deluje in da ne škoduje. Zaupajte, prepustite se terapevtu in – bolečine v križu bodo izginile! 

Dejstvo, da delamo “na daljavo”, naj vas ne odvrne od izkušnje, ki vam bo hitro in učinkovito pomagala pri odpravi bolečine v križu. Z energijskim postopkom se bolečine v križu, lotimo v energijskem polju (pri izvoru), ne v fizičnem telesu (pri simptomih).

Bioterapija na daljavo poteka štiri zaporedne dni (če je potrebno, terapijo dan ali dva podaljšamo) in traja do 30 minut na dan. Bolečine v križu in tudi omejitve gibljivosti (zategovanje) popuščajo postopoma. Vsak dan je za stopnjo bolje… zato bioterapija na daljavo poteka več zaporednih dni.  

Bioterapija na daljavo – na vašem domu! 

Velika prednost bioterapije na daljavo (Bioquantum) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Nekaj najbolj čudovitega je, da klientu, ki ga mučijo bolečine v križu, ni potrebno potovati do terapevta, ampak lahko svoje zdravstvene težave učinkovito rešuje, lajša in/ali sanira kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, na kavču ali v postelji.

Morda se zaradi bolečine v križu težko gibate ali ste celo prikovani na posteljo. Z bioterapijo na daljavo odpade izguba časa, odpadejo mukotrpne bolečine v križu (in nogi), ki nastanejo med samim transportom do terapevta, odpadejo stroški prevoza in stroški bivanja v kraju, kjer bioenergoterapevt deluje.

Za uspeh bioterapije na daljavo klientu ni potrebno “verjeti” ali razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bioenergoterapevt med “seanso” počne. Pomembno pa je, da je klient med izvajanjem terapije popolnoma psihično in fizično sproščen (stanje globoke umirjenosti) in da okrog njega takrat ni nobenega motečega dejavnika (hrup, govor, TV itd.). Oddaljenost med klientom in bioenergoterapevtom ne vpliva na učinkovitost terapije. Ni redkost, da ljudje malce dvomijo v uspeh bioterapije na daljavo. Človeka resnično prepriča samo njegova lastna izkušnja. Vabimo vas, da si jo pridobite. Pokličite. Pomagali vam bomo.

Potrebna je predhodna telefonska najava in rezervacija termina. Bioenergoterapevt je dosegljiv vsak dan, med 8.00 in 22.00 uro, tudi nedelje in praznike (7/365), na mobilni telefonski številki 041 636 532. Če se prav ta trenutek ne bo mogel javiti, bo klic vrnil v najkrajšem možnem času. 

Pokličete nas, da določimo prost termin, ki vam ustreza (rezervacija termina). Nato se štiri ali pet zaporednih dni ob dogovorjeni uri slišimo, toliko, da potrdite, da ste pripravljeni na terapijo. Nato telefonsko linijo prekinemo in prične se bioterapija na daljavo. Ob zaključku terapije (po cca 20-30 minutah) se zopet slišimo, da nam daste povratno informacijo, kaj se je med terapijo dogajalo in kako se počutite… Po enakem »protokolu« komuniciramo vse naslednje dni. 

Pokličite nas, bolečina v križu bo popustila in izginila. 

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Pokličite ali pa izpolnite ta obrazec

REZERVACIJA
Call Now Button