Revmatoidni artritis: z bioterapijo zelo izboljšamo stanje

Revmatoidni artritis je kronična sistemska vnetna bolezen (vnetje sklepov, sklepnih ovojnic, sklepnih tkiv).

Revmatoidni artritis poleg sklepov lahko prizadene tudi druga tkiva in organe. Povzroča splošno slabo počutje, utrujenost, izgubo teka, hujšanje, vročico, povzroči lahko difuzno vnetje pljuč, vnetje beločnic, pogosta je anemija. Revmatoidni artritis lahko prizadene tudi ledvice, jetra, srce in ožilje, kri, lahko je razlog za podkožne revmatoidne vozle (velike od nekaj milimetrov do nekaj centimetrov). Zaradi vsega tega revmatoidni artritis imenujemo sistemska avtoimuna bolezen.

Gre za zelo resne zdravstvene težave, pri katerih z bioenergoterapijo po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) lahko izjemno učinkovito pomagamo. Revmatoidni artritis učinkovito omilimo in s ponavljajočimi tretmaji zelo popravimo. Bolnik občuti bistveno izboljšanje zdravstvenega stanja že po prvi štiridnevni seriji bioenergoterapij, vendar pa poudarjamo, da je za vrhunske rezultate bioenergijski postopek v mesečnem intervalu potrebno večkrat ponoviti. Lajšanje in pomoč pri odpravljanju zdravstvenih težav, ki jih povzroča revmatoidni artritis, je proces, ki traja dalj časa. Potek bolezni po bioenergijskih tretmajih: revmatoidni artritis se izraža v vedno blažji obliki in s cikličnim ponavljanjem bioenergoterapij počasi izzveneva.

Z bioenergoterapijo Bioquantum revmatoidni artritis učinkovito omilimo in s ponavljajočimi tretmaji močno popravimo – z izvajanjem tehnik t.i. kvantne teleportacije z biofotonsko plazmo “na daljavo” energijsko obnovimo in stabiliziramo prizadeti predel. Naj vas dejstvo, da delamo “na daljavo”, ne odvrne od izkušnje, ki vam bo učinkovito pomagala pri lajšanju in odpravi težav, ki jih povzroča revmatoidni artritis. Brez obveznosti lahko preizkusite 30-minutno terapijo, da spoznate metodo in način dela. Vemo, da človeka prepriča šele njegova lastna pozitivna izkušnja. 

Bioenergoterapija Bioquantum se izvaja na daljavo. Je komplementarna izjemno učinkovita bio-energijska metoda. Najbolj pomembno je spoznanje, da medicinska stroka prav v sodelovanju in z uvajanjem (integriranjem) komplementarnih metod lahko zagotovi izjemen preboj in sinergijske učinke za dobrobit bolnikov.

Velika prednost bioenergoterapije po metodi D-BRET (Distance-Bioquantum-Resonance-Energy-Therapy) je, da poteka brez neposrednega fizičnega kontakta s klientom. Klientu za “obisk” terapije ni potrebno sesti v avto ali na javni prevoz, pač pa je med izvajanjem bioenergoterapije kar doma, udobno nameščen v svojem naslanjaču, kavču ali postelji. Klientu ni potrebno “verjeti”, še manj razumeti, kako postopek “tehnološko” poteka in kaj bio-energoterapevt med “seanso” počne, edino kar je pomembno, je, da je metoda učinkovita in seveda tudi varna. Z energijskim postopkom se problema, ki ga povzroča revmatoidni artritis, lotimo pri izvoru (v energijskem polju), ne pri simptomih (v fizičnem telesu). Več o načinu delovanja metode, ki je utemeljena na temeljnih spoznanjih kvantne fizike in na najnovejšem preboju v mikrobiologiji si oglejte na povezavi Delovanje biofotonske metode.

Bio-energoterapija je neinvazivna, neboleča in ne povzroča nobenih nezaželenih stranskih posledic. Poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Več o tem, kako poteka komunikacija pri bio-energoterapiji na daljavo in kakšna je pri tem VAŠA NALOGA, si preberite na povezavi TUKAJ

Pokličite! Pomagali vam bomo. 

Kontakt

Pokličite

041 636 532

Email Us

info@bioterapija-na-daljavo.si

Stopite v stik

REZERVACIJA
Call Now Button